despre Simonne

Organizam evenimente pentru companii inca din 1999, iar din 2002 evenimente private. Avem experienta, expertiza si instrumentele necesare pentru a organiza cele mai variate evenimente - nunti, botezuri, petreceri copii, petreceri corporate.



Vino pe la noi sa discutam in detaliu evenimentul pe care vrei sa-l organizezi!

share

Share

4 ian. 2010

Cadou VERDE - MINIPLANTE

Planta miniaturala este un produs cu adevarat nou, unic si incitant. Depinde doar de creativitatea dvs pentru a-i construi o poveste si succesul evenimentului sau cadoului pe care doriti sa il oferiti va fi asigurat.

Forma si dimensiuni de prezentare:

O planta cu adevarat vie care traieste intre 3 si 6 luni, uneori chiar mai mult, intr-un recipient de transparent reciclabil sub forma unui breloc. Cand planta s-a dezvoltat si nu mai incape in recipient, ea trebuie transplantata intr-un ghiveci normal.

Dimensiunile recipientului sunt de 4 cm inaltime si 1,7 cm diametru (aproximativ cat o baterie AA – R6). Planta se livreaza impreuna cu un leaflet (ambalaj din carton) cu dimensiuni de 10 cm inaltime si 6 cm latime, pe care se regasesc instructiunile de intretinere.

Personalizare:

Plantele miniaturale pot fi personalizate prin ambalare sau inscriptionare cu un mesaj promotional, cu insemnele companiei, sigla sau chiar cu datele de contact si poate fi accesoriul perfect pe langa orice alt cadou sau felicitare personalizata.

Portabilitate

Oriunde si oricand – te poate insoti la serviciu, la scoala sau acasa, la cumparaturi sau la petreceri, in vacanta sau in concediu, la munte sau la mare, poate fi atasata la telefonul mobil sau la chei, la geanta, la rucsac sau la oglinda din masina (primavara si toamna), poate fi purtata la gat, poate fi pusa la fereastra sau pe birou.

Utilitate

Trebuie sa stiti ca achizitionarea unei astfel de plante este un gest important pentru mediu, pentru ca 0,5 euro din vanzarea fiecarei plante ajuta la plantarea unui copac prin programul Plant for the Planet.

Cactusii devin extrem de utili in spatiile de birouri. Prezenta acestora reduce actiunea nociva a campurilor electromagnetice generate de computere, copiatoare, imprimante, telefoane mobile. Aceasta deoarece plantele emana oxigen si ioni negativi, in timp ce aparatura de birou emite ioni pozitivi.

Tony

Usor de identificat dupa persistenta lor, frunze aproape cilindrice. Frunzele ating 7,5–13 cm lungime. Cele noi rareori au spini, insa la plantele mature acestia ating 0,5-7,6 cm lungime, sunt galbeni si se dezvolta pe areole.

In apartament infloreste rareori, dar cand se intampla acest lucru, florile sunt rosii, de 5 -10 cm lungime




Sumo

Este o planta suculenta taratoare, originara din Mexic. Planta are frunze verzui deschis crescute pe tulpina. Infloreste primavara, face flori roz-violet.

Este o planta care creste foarte bine in apartament in cosuri sau ghivece suspendate. Este aspra si rezista foarte bine la schimbar

ile mari de temperatura.






Nenu

Provenit din Africa de Sud, Nenu infloreste in timpul verii, iar florile sale sunt albe, rosii, sau roz. Foarte robust Nenu este o planta suculenta deosebita prin forma sa, silueta plantei semanand cu o pagoda.

Frunzele tinute la lumina se coloreaza pe margine in rosu. Adora sa fie crescut afara, se intinde usor formand un covor. Suporta temperaturile joase si apreciaza soarele, chiar si in zilele fierbinti.



Mimi

Nascut in Argentina, acest cactus infloreste in timpul verii, iar florile lui sunt galbene.

Mimi este foarte robust si poate atinge chiar si 3 m. Suporta temperaturile scazute si apreciaza soarele chiar si in lunile cele mai fierbinti.




Lama

Originara din Africa de Sud, Lama este o planta deosebita prin culoarea exotica a frunzelor sale care ating chiar si nuanta de ciclame. Infloreste in timpul verii.

In limba greaca "anacamptein", inseamna intoarcerea la Eros, ceea ce reprezinta dragoste, cu referire la intoarcerea catre dragostea primordiala.



Kibo

Planta cu tepi si muchii ascutite, Atentie la manipulare! Se dezvolta solitar, 8 cm in diametru, 15 cm inaltime. Face flori roz, roz-purpuriu sau rosi in mijlocul verii.





Grapelo

Este o planta de interior si creste spectaculos in cosuri suspendate. Provine din aceeasi familie cu cineraria, are frunze de forma globulara ceea ce o face cea mai ciudata planta din familie.

Creste in lungime, formand niste siraguri de bobite. Are flori pale in forma de pensula. Frunzele sunt otravitoare si nu trebuie consumate.





Pretul unei plante este de 65 ron - TVA inclus - indiferent de modelul ales.