despre Simonne

Organizam evenimente pentru companii inca din 1999, iar din 2002 evenimente private. Avem experienta, expertiza si instrumentele necesare pentru a organiza cele mai variate evenimente - nunti, botezuri, petreceri copii, petreceri corporate.Vino pe la noi sa discutam in detaliu evenimentul pe care vrei sa-l organizezi!

share

Share

29 mar. 2010

Fluturi vii pentru evenimente

Dupa ce a cucerit deja Occidentul, spectacolul de eliberare de fluturi la evenimente devine acum accesibil si In Romania.
Pentru un eveniment unic, bucura-te de un spectacol de eliberare de fluturi! Poate fi o surpriza frumoasa pentru invitati si o bucurie in plus pentru tine.

Fluturii vor completa perfect imaginea evenimentului tau. Daca ti-ai ales o culoare dominanta, cu siguranta vei gasi o specie de fluturi care sa o accentueze si sa o transforme in spectacol.

Alb inocent, galben viu, roz proaspat sau curcubeu feeric, zborul fluturilor se va integra perfect in tema nuntii tale sau in atmosfera pe care doresti sa o transmiti invitatilor tai.
Odata eliberati, fluturii se indrepta intr-un zbor dantelat catre cel mai stralucitor punct din campul lor vizual sau sunt atrasi de flori frumos mirositoare.

Aveti la dispozitie o galerie cu 9 specii din care va puteti alege, fiecare specie fiind denumita cu un COD. Tineti minte codul speciei care va atrage cel mai mult! Urmatorul pas este sa decideti cati fluturi vreti sa si ia zborul la nunta voastra si sa optati pentru unul dintre pachetele disponibile (50, 100, 150, 200, 250 sau 300 fluturi).

FEERIC LIGHTFEERIC COLOR
FEERIC DREAM