despre Simonne

Organizam evenimente pentru companii inca din 1999, iar din 2002 evenimente private. Avem experienta, expertiza si instrumentele necesare pentru a organiza cele mai variate evenimente - nunti, botezuri, petreceri copii, petreceri corporate.



Vino pe la noi sa discutam in detaliu evenimentul pe care vrei sa-l organizezi!

share

Share

20 iul. 2010

Petreceri tematice pentru copii - oferta 2010


Minnie si Mickey

2 prieteni aflati intr-un permanent conflict. Minnie e buna si sfatoasa si intelegatoare, Mickey e Gica Contra. Niciodata nu crede pina nu vede ba mai e si incapatinat. Din contradictia lor este cea mai frumoasa joaca posibila la o petrecere. Au o lada magica in care stau ascunse tot felul de surprize. Cea mai interesanta si gustata de copii e surpriza tablourilor. Cei mici primesc haine de protectie si pensule si acuarele cu care picteaza tablouri- amintire de la eveniment. Fiecare copil primeste cu imprumut un acesoriu recuzita- cordelute cu urechi de soarece.

1 ora- 700 ron, 1h/30- 750 ron, 2 h- 850 ron


Indieni- Giugumugu si HacicaBum Bum

Reprezinta 2 triburi. Unul al fetelor- HacicaBumBum si unul al baietilor- Giugu-Mugu

O petrecere deosebita in care copiii fac cunostinta cu ritualurile triburilor de indieni. Impartiti in echipe ei vor primi nume spec

ifice ribului lor- Pana de Vultur, Ochi de soim, Coada de Vulpe, Curcubeu, etc.

Isi vor confectiona accesoriile(bandane), fiecare trib isi va picta propriul steag si vor invata dansul ploii, dansul sorelui, dansul razboiului. La final cele doua triburi vor avea o confrunta

re demonstrativa in fata pieilor albe- parintii si vor incinge impreuna dansul prieteniei. Sarbatoritul va fi declarat sef de trib si primeste Pana care certifica acest statut.

1 ora- 700 ron, 1h/30- 750 ron,2 h- 850 ron


Pirati

Doi pirati ( o fata si un baiat sau 2 baieti), naufragiati la petrecere vor sa demonstgreze in fata copiilor care dintre ei are dreptate. Zbang- Piratul Puternic stie ca marea e rotunda si se invirte in ju

rul soarelui pentru ca el asa o vede prin ochean. Piratesa ZuZI stie ca pamintul e plat ca si placintele pe care le face ea in fiecare simbata. Pornind de la aceasta dilema vor construi impreuna cu copiii Joaca de-a Piratii, cu toate ingredientele : cufar cu accesorii, bandane, steaguri cu schelet, comoara( un cufar mic plin cu bani de ciocolata), harta pictata, jocuri de pe punte si dansuri invatate pe toate continen

tele pe unde au umblat.

Iar la momentul tortului sarbatoritul primeste comoara- cufarul cu bani – cadou din partea prietenilor pirati.

1 ora- 700 ron, 1h/30- 750 ron, 2 h- 850 ron


FUN Power Rangers

Capetenia Nick si colega lui Madison stiu sa se joace cu copiii folosind ingredientele si reperele desenului indragit de copii. Jocuri, concursuri, competitie si un moment al tortului unic in care sarbatoritul erou primeste un cadou - Power Rangers.

1 ora- 600, 1h30- 700, 2 h- 800


FUN Sportacus si Stefany

Sint 2 personaje din Oraselul Lenes

pe care copiii le iubesc foarte tare. O petrecere animata de spiritul sportiv al celor doi cu multe jocuri si concursuri bazate pe dans si activitati fizice. Un final de petrecere cu un moment al tortului emotionant si cu un cadou surpriza pentru sarbatorit(caciula Sportacus)

1 ora- 650, 1h30- 750, 2 h- 850


Alba ca zapada si Mutulica

Alba Ca Zapada face echipa buna cu Mutulica – prietenul ei mai impiedicat, mai aiurit dar foarte simpatic. Toti copiii de la petrecere devin micii lor prieteni pitici si vor invata de la cele doua personaje cintece, dansuri si jocuri pe care alba ca Zapada si prietenii ei piticii le joaca in casuta din padure.

1 ora- 600, 1h30- 700, 2 h- 800


Zina buna si Tura Vura

Zina BUNA ii invata pe cei mici cum sa se apere de Tura

Vura, vrajitoarea care le strica petrecerile.

Povestea luptei dintre bine sir au in care binele invinge de fiecare data e o tema actuala si gustat de copii. Zina Buna detine toate trucurile cu care poate fi invinsa- Tura Vura – Vrajitoarea care strica petrecerile. Sarbatorita devine aliatul principal al zinei bune iar la finalul povestii dupa ce ei se confrunta cu Tuta Vura si o inving, personajul principal al petrecerii obtine o recompensa din partea Zinei Bune- un coif si o bagheta magica.

1 ora- 600, 1h30- 700, 2 h- 800


Alba ca Zapada si Mastera

Daca ai un copil care iubeste acest personaj , Alba ca Zapada vine la petrecerea lui. Are la ea si marul, si pieptenul si cordonul...pina si oglinda fermecata.Impreuna cu copiii vor reface prin jocuri si cintece - peripetiile din poveste iar cei mici vor afla cum pot sa devina mai puternici decit toate farmecele masterei.Pentru ca Mastera va incerca sa-i pacaleasca. Doar ca de aceasta data Alba ca Zapada va fi avertizata de prietenii ei mai mici.

1 ora- 600, 1h30- 700, 2 h- 800


Cenusareasa si Printul

Povestea Cenusaresei ii fascineaza pe copii. Blindetea si bunatatea ei, rabdarea si harnicia ii fac pe cei mici sa o adore. Cenusareasa vine la petrecere cu rugamintea pentru cei mici sa o ajute sa termine treaba pe care i-a dat-o mama ei vitrega. Un saculet cu ata care trebuie transformata in gheme. Pantoful este in centrul atentiei iar printul nu se lasa prea mult astepta. Sarbatorita va primi la final, inainte de momentul tortului o diadema care va certifica titlul de Zina Buna a cenusaresei.

1 ora- 600, 1h30- 700, 2 h- 800


Personaje /animatie

1 H – 350 ron

1h.30- 450 ron

Fiecare personaj este reprezentat prin costum si tema povestii din care face parte.

Animatia, jocurile si concursurile au legatura cu ceea ce stiu copiii despre personaj. De la intrare pina la plecarea de la petrecere, personajul nostru poate fi ident

ificat de cei prezenti cu filmul, cartea sau desenul prin care copilul a facut cunostinta cu el. Momentul tortului devine cel mai important moment al petrecerii , extrem de emotionant si pentru copil si pentru parinti.

Actorii care interpreteaza aceste personaje cunosc povestea personajului lor, replici, gesturi, actiuni pe care cei mici le stiu foarte bine. Muzica si dansurile sunt adaptate personajului.

Masculine Feminine

Sportacus Cenusareasa

Superman Alba ca zapada

Spiderman Beauty

Batman Odette

Testoasele Ninja Tinkerbell

Power Rangers Zina Florilor

Piratul Zbang Zina Fluturilor

Mutulica Zina Buna

Pinochio Piratesa Suzi

Mickey Minnie

Printul Scufita Rosie

Madison

Power Rangers Stefany


Face-painteri – clowni sau personaje care nu reprezinta costume/mascota

Specialisti in picturi pe fata si modelare de baloane- nu fac animatie- doar face-painting si baloane

1h 30- 300 ron


Personaje- figuratie care imbraca anumite costume- nu fac animatie, nu picteaza, nu modeleaza baloane. Persoane imbracate in costume de poveste :

- 1 ora 175 ron

- 2 ore- 275 ron

- 3 ore- 350 ron


Mc/coordinator petrecere MUSIC PARTY, PICKNIK PARTY

- 2 h- 650 ron- 1 persoana

- 2 h 850 ron – 2 persoane

Fiecare ora in plus se taxeaza cu 150 ron/persoana

Sunet – 650 ron/petrecere de 3 ore


Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.