despre Simonne

Organizam evenimente pentru companii inca din 1999, iar din 2002 evenimente private. Avem experienta, expertiza si instrumentele necesare pentru a organiza cele mai variate evenimente - nunti, botezuri, petreceri copii, petreceri corporate.



Vino pe la noi sa discutam in detaliu evenimentul pe care vrei sa-l organizezi!

share

Share

5 apr. 2012

Cadouri de neuitat pentru copii si nou nascuti


Oferiti cadouri de neuitat pentru copii !


Dacă sunteţi în căutarea de cadouri pentru copii, pentru nou-nascuti, aproape sigur doriţi să fie ceva memorabil. Sigur, puteti oferi cadouri care sa fie utile... Dar unde mai este farmecul si surpriza acestora?


Găsirea unui cadou pentru copii cu adevarat memorabil, ceva ce mama si tata vor preţui şi vor să-l păstreze pentru totdeauna, aduce caldura nu numai pentru părinţi, ci si pentru tine. Luaţi în considerare aceste posibilităţi pentru a crea o amintire de neuitat, care va fi preţuită chiar si peste cativa ani:




Cosuri Cadou pentru copii

Cosuri cadou universale pentru copii
Cosurile cadou universale contin un amestec fermecător de elemente practice necesare bebelusului, amintiri şi jucării. Frumos ambalate si personalizate, aceste coşuri sunt modul perfect de a primi un nou-nascut sau pentru a trimite felicitări de ziua de nastere a bebelusului.

Cadouri Nou-nascut Cadouri personalizate

Un mod deosebit de a ura bun venit unui nou-nascut pe lume este trimiterea de cosuri cadou pentru copii ce contin hainute pentru copii, articole pentru baie şi articole de corp, jucarii pentru copii, păturici si multe altele. Un alt mod este de a trimite un buchet de baloane colorate, baloane figurine sau baloane personalizate, la care sa adaugi un gand bun

asternut pe o felicitare, o jucarie de plus, un buchet de flori sau niste prajiturele.

Cadouri personalizate

Aceste daruri pentru copii pot fi orice, de la o lingurita la un pieptene, animal de plus, sau un quilt. Uita-te pentru un cadou unic, pe care copilul nu il are deja, si care o sa fie de impact.
Alegeţi de la tricouri, body-uri, bavetici, păturici, si pana la
bijuterii sau multe altele, care pot fi personalizate - nu numai cu numele bebelusului - dar si cu data nasterii lui/ei, greutatea şi lungimea de asemenea. Un cadou personalizat sigur este de apreciat de intreaga familie, deoarece marcheaza venirea bebelusului pe lume.

Deşi există mai multe moduri de a face cadouri memorabile pentru copii, acestea sunt unele dintre ideile noastre preferate si cele mai populare. Orice ai decide, Simonne are sigur ceva pentru a se potrivi bugetului.


Cosuri cadou pentru copii, cadouri unice, cadouri Baby Boy, Cadouri Baby Girl, cadouri New Born sau Cadouri pentru gemeni.