despre Simonne

Organizam evenimente pentru companii inca din 1999, iar din 2002 evenimente private. Avem experienta, expertiza si instrumentele necesare pentru a organiza cele mai variate evenimente - nunti, botezuri, petreceri copii, petreceri corporate.



Vino pe la noi sa discutam in detaliu evenimentul pe care vrei sa-l organizezi!

share

Share

16 mai 2012

Baloane si decoratiuni din baloane

Baloanele sunt un decor sau chiar un cadou minunat. 

Indiferent daca este o petrecere restransa sau  un eveniment mare, decoratiunile cu baloane aduc atmosfera de petrecere.

Decorarea cu baloane - pentru o nunta sau un botez - este un mod inteligent de a trece de la ceremonia religioasa la o petrecere animata

Fie ca sunt baloane din latex, simple sau imprimate cu mesaje personale, baloane folii cu diferite imprimeuri si chiar decoratiuni din baloane - arcade, ghirlande, spirale sau chiar litere, cifre - ele pot decora sala intr-o atmosfera de petrecere.


 Avem o multitudine de baloane pentru orice ocazie; cateva modele gasiti mai jos cat si linkurile rapide pentru categoriile de baloane.


 Informatii utile pentru comenzile de baloane:


- Bucuresti: asiguram montaj si livrare la locatie pentru comenzi mai mari de 300 Ron ; pentru comenzi mai mici de 300 Ron, acestea se pot ridica de la sediul nostru din Barbu Delavrancea sau le putem livra contra cost transport: 30 Ron.
- in tara: baloanele se livreaza neumflate prin curierat contra cost


 PROGRAM: LUNI - VINERI: 9.00 - 18.00
Tel.: 021.314.44.46, 031.405.54.52
Mobil: 0723.337.408, 0749.057 .701
Email: office[at]simonne.ro

Baloane, Decoratiuni baloane, Artificii 

















 























 













 










 










 

 













 

























Va asteptam sa stabilim impreuna decorul de neuitat!