despre Simonne

Organizam evenimente pentru companii inca din 1999, iar din 2002 evenimente private. Avem experienta, expertiza si instrumentele necesare pentru a organiza cele mai variate evenimente - nunti, botezuri, petreceri copii, petreceri corporate.Vino pe la noi sa discutam in detaliu evenimentul pe care vrei sa-l organizezi!

share

Share

30 iul. 2012

Inchiriere Porumbei Nunta

Simbolul porumbelului alb 

¢În evolutia semnificatiilor simbolice ale acestei pasari se observa mai multe straturi, unele sensuri tinând de epoca pagâna, altele au fost aduse o data cu raspândirea crestinismului. Cele mai vechi reprezentari ale porumbelului dateaza din Mesopotamia.
¢În religia aramaica,porumbelul e dedicat zeitelor Anat si Istar — care patroneaza dragostea si fecunditatea.
¢În Grecia si Roma antica este pasarea consacrata Afroditei (Venerei), simbolizând dragostea fericita.
¢Perechea de porumbei constituie la multe popoare un exemplu al dragostei împartasite sau al armoniei conjugale, în lirica româneasca e o metafora preferata a potrivirii celor doi îndragostiti:
¢ 
¢,,C-amândoi ne potrivim,
¢Si la ochi si la sprâncene,
¢Ca doi porumbi la pene;
¢Si la ochi si la uitat,
porumbel.voltat.alb
¢Ca doi porumbei la stat"
¢ 
¢Cu inima de porumbei (hulubi) se fac descântece si farmece de dragoste; figurine de aluat în forma de porumbei se pun în uncropul consumat de miri si de nuntasi în ceremonialul nuptial din Bucovina.
¢În crestinism, simbolismul porumbelului, pasarea ce încarneaza pe Sfântul Duh, preia, pe de o parte, semnificatia mediteraneana a iubirii (într-o forma sublimata) asociata porumbelului, iar pe de alta parte continua o traditie a poporului evreu, unde se presupune ca el a fost cândva o pasare totemica.
¢În episodul cu Arca lui Noe, porumbelul este purtatorul ramurii de maslin ca simbol al pacii, armoniei si sperantei.
¢Este un simbol al puritatii morale a omului, debarasat de tot ce e terestru si de pacat.
¢Este inima celor drepti, iar ochii porumbelului reprezinta un termen de comparatie pentru un om luminat si pur.
¢Alaturi de reprezentarea pestelui si a mielului, porumbelul este unul din cele mai vechi simboluri ale crestinismului. în simbolismul Sf. Treimi reprezinta Sfântul Duh.
¢Porumbelul si crinulBunavestirea;
12 porumbeiapostolii..


¢În credintele poporului e o pasare beneficaplacuta lui Dumnezeu", dracul nu se poate preface în porumbel.
¢În simbolistica alchimista e pasarea lui Hermes si semnifica spiritul eliberat de materie."
¢Una din cele mai romantice traditii de nunta este aceea a eliberarii porumbeilor albi.Originea acestei traditii s-a transmis de la grecii antici si de la romani cand porumbeii erau un dar pretuit pe care mireasa il facea mirelui. In pasajele biblice aparitia porumbeilor albi simbolizeaza puritatea, fidelitatea si iubirea.
¢Minunatii porumbei pot juca un rol cheie in celebrarea casatoriei. Cel mai potrivit moment pentru eliberarea porumbeilor este cel al incheierii serviciului religios.Atat fotograful, cat si cameramanul vor putea imortaliza acest moment. Un serviciu unic care are un efect spectaculos asupra invitatilor si care da un aer de romantism nuntii dumneavoastra.
¢Porumbeii sunt o alternativa clasica la eliberarea unor baloane, aruncarea cu orez sau petale de flori. Ei reprezinta iubirea si uniunea mirelui si a miresei si adauga inca un moment de neuitat a ceremoniei de nunta. Intr-adevar, o amintire frumoasa pentru o viata.Impreuna cu cei doi porumbei albi , se pot elibera simultan intre 20-50 sau 100 de porumbei, realizand astfel un moment grandios , un adevarat spectacol si o incantare a privirii .
 
Oferta preturi Pachete Porumbei pentru Nunta
   Inchiriem Porumbei pentru evenimentele importante din viata Dumneavoastra: nunti, petreceri, zile de nastere, evenimente corporate, deschideri, inaugurari sau pentru orice alt tip de eveniment.
Inchiriem porumbei albi: voltati sau voiajori, pentru diverse evenimente in Bucuresti si zonele limitrofe.
Va putem oferi o gama larga de pachete preconcepute dar aveti posibilitatea de a crea impreuna cu noi pachetul care va avantajeaz.

Porumbeii voltaţi albi - sunt dresaţi pentru a fi 
folosiţi la şedinţe foto, recomandabil într-un spatiu 
deschis, precum şi la biserica dechizand calea mirilor. 
Zboară pe distanţe scurte, sunt foarte blânzi şi pot sta în palmă, sau pe umărul mirilor.
 
 Porumbeii voiajori albi - sunt folosiţi pentru a fi eliberaţi de miri şi invitaţi.
Pachetul 1* - 10 porumbei voltati 
- 199 RON 
Pachetul 2* - 6 porumbei voltati+2 porumbei voiajori 
- 250 RON 
Pachetul 3* - 10 porumbei voltati+2 porumbei voiajori
- 275 RON

Pentru  alte variante dar si daca oferta noastra prezinta interes, va rugam sa ne contactati.