despre Simonne

Organizam evenimente pentru companii inca din 1999, iar din 2002 evenimente private. Avem experienta, expertiza si instrumentele necesare pentru a organiza cele mai variate evenimente - nunti, botezuri, petreceri copii, petreceri corporate.Vino pe la noi sa discutam in detaliu evenimentul pe care vrei sa-l organizezi!

share

Share

8 ian. 2015

Aranjamente florale pentru evenimente

Va prezentam cateva din modelele de aranjamente florale realizate de noi pentru nunti si botezuri. Aranjamentele florale pot fi personalizate in functie de culorile si tematica evenimentului dvs.

Aranjament floral in colivie medie realizat din trandafiri, orhidee Vanda, orhidee Dendrobium si iedera. Se poate realiza si in alte variante de culori.
Pret aranjament

Aranjament floral in vas Martini realizat din lisianthus, crizanteme si verdeata.
  Pret aranjament

Aranjament floral pentru mese mici realizat din astromelia, orhidee imperiala cymbidium, crizantema si gypsofila.
Pret aranjament cocktail

Aranjament floral in nuante de verde si grena in vas Martini realizat din crizanteme, astromelia, trandafiri si verdeata.
Pret aranjament 

Aranjament floral pe suport din fier forjat cu 3 lumanari stalpi, realizat din trandafiri, crizanteme, orhidee imperiala cymbidium si verdeata speciala.
Pret aranjament floral

Aranjament floral pentru nunta sau botez in vaza tip cilindru realizat din trandafiri, orhidee imperiala cymbidium, lisianthus, gypsofila si verdeata speciala.
Pret aranjament floral

Aranjament realizat in vaze cilindrice cu flori naturale si lumanari plutitoare pe suport de oglinda.
Pret aranjament

Aranjament floral pentru botez, masa principala, in nuante de roz lila realizat din trandafiri, crizanteme si astromelia.
Pret aranjament

Aranjament floral de nuante de galben, portocaliu, rosu grena si verde realizat din crizanteme, trandafiri, gladiole, crizanteme santini si macese.
Pret aranjament 


Pentru mai multe detalii si aranjamente, va rugam sa ne contactati pentru a stabili o intalnire la unul din numerele de telefon:
021.314.44.46, 0723.337.408, 0749.057.701 sau pe email office@simonne.ro.

Va asteptam!