despre Simonne

Organizam evenimente pentru companii inca din 1999, iar din 2002 evenimente private. Avem experienta, expertiza si instrumentele necesare pentru a organiza cele mai variate evenimente - nunti, botezuri, petreceri copii, petreceri corporate.



Vino pe la noi sa discutam in detaliu evenimentul pe care vrei sa-l organizezi!

share

Share

22 mar. 2018

Nunta

Nunta este un ritual care legalizeaza unirea intre doua persoane care exprima sentimente reciproce de iubire una fata de cealalta in fata unei entitati civile sau religioase, conform traditiei in vigoare.
Un astfel de eveniment este secondat numaidecat de o petrecere, acolo unde invitatii ambelor parti vor fi prezenti pentru a celebra un astfel de moment, dar in egala masura si pentru a evidentia formalitatile ce se impun in savarsirea unei astfel de actiuni.
Intrucat organizarea unui astfel de eveniment nu trebuie lasata la voia intamplarii mai ales cand vine vorba de accesorizare, trebuie sa apelati la un magazin de profil, care sa va ofere cele mai bune alternative, atat pentru a demara planurile initiale, cat si pentru a le contura amanuntit.
Incepand cu alcatuirea unor invitatii de nunta, continuand cu vestitele decoruri si aranjamente florale, diferite cocarde sau corsaje, sau cu impodobirea intr-un mod autentic a paharelor mirilor, intrand in amplitudinea evenimentelor cu ajutorul unor marturii, o cutie pentru daruri, dar si alte obiecte specifice acestui eveniment, putem avea grija ca planurile dumneavoastra sa iasa intocmai asa cum v-ati dorit.
La final nu ramane decat sa revedeti si sa retraiti momentele nuntii dumneavoatra, iar pentru acest lucru vom avea grija ca amintirile sa fie pastrate atent intr-un guessbook, care poate propune un design atragator potrivit pentru astfel de contexte.

Accesand linkurile de mai jos gasiti tot ce aveti nevoie pentru o nunta visata.
Buchetele pentru mireasa, nasa, domnisoare de onoare, lumanarile pentru cununia religioasam aranjamentele pentru masa principala cat si pentru mesele invitatilor, decoruri pentru biserica/locatie, carti de oaspeti, cocarde, corsaje, cuti de dar, cosulete pentru cocarde, pernute pentru verighete, invitatii de nunta, cadouri marturii pentru invitati, pahare pentru miri/ nasi, plicuri, meniuri, carduri de masa: